Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'OcupacióMarina Alta Emprende - Jornada Open DataLes dades són el combustible per a la presa de decisions, i sense dades és complicat veure els senyals del mercat en el qual s'opera.

Dijous que ve 21 d'octubre, en el marc de col·laboració entre el Centre d'Ocupació, GVA Labora i Creama, ampliem el programa "Marina Alta Emprén", amb una jornada dirigida a pimes i mitjanes empreses, amb l'objectiu d'aplicar l'ús de dades obertes a la millora dels processos interns. 

Sota el títol "Prendre decisions amb dades és més fàcil del que sembla", comptarem amb Eladio Rincón, Director de Serveis Gestionats per Verne Group

Aquesta xarrada mostrarà a l'assistent el fàcil, ràpid i econòmic que resulta analitzar situacions basades en dades. Repassarem conjunts de dades obertes (open-data) disponibles en l'actualitat, i com integrar-los per a poder prendre decisions. També veurem algun exemple de les possibilitats que donen les eines analítiques més senzilles i accessibles per a construir informes/panells personalitzats.

Accés lliure fins a completar aforament al Campus d'Excel·lència Empresarial Casa Nova, de Calp. 

 

FORMULARI D'ASSISTÈNCIA


Data Jornada
21/10/21 10:00 - 21/10/21 11:30

Categoría: Centre d'ocupació

Ubicació: Campus de Excelencia Empresarial Casa Nova

Capacitat: 100