Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Altres llocs
Logo Centre d'Ocupació   Centre d'OcupacióFira Virtual d'Ocupabilitat de UniversiaEl Centre d'Ocupació serà present en la primera Fira Virtual d'Ocupabilitat per a Espanya i Portugal, organitzada per Universia, amb el suport de Banc Santander, els pròxims 1 i 2 de desembre.

L'objectiu és crear un innovador espai de connexió entre joves i empreses i institucions acadèmiques per a connectar de manera directa el talent amb la cerca de professionals per part de les entitats participants.

En la fira virtual, que estarà allotjada en la plataforma Taalentfy, serà present el Centre d'Ús de la Universitat d'Alacant, en l'estand de la qual podreu conéixer tota l'oferta formativa i laboral que ofereix.

L'esdeveniment tindrà una duració de dos dies (1 i 2 de desembre) i comptarà amb la participació d'empreses i institucions com a Banc Santander, NTT Data, Fundació Universia, Acciona, UNIR, Deloitte o Iberdrola, entre altres.

A més, les empreses participants organitzaran seminaris web per a acostar als possibles candidats a la seua realitat laboral, coneguen les necessitats i valors de les companyies i escolten les persones que treballen en elles.

Registra't ja i no perdes aquesta oportunitat:

https://feriavirtual.universia.net/?utm_source=Universidad&utm_medium=ReferralPais&utm_campaign=20211101-FeriaVirtual&utm_content=Jobs_Conversion-Registro_Espana_Espanol_Display

 


Data Jornada
01/12/21 09:00 - 02/12/21 18:00

Categoría: Centre d'ocupació

Ubicació:

Capacitat: Ilimitado